Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Blog Single
#Događaji 02.01.2020

Program za siječanj

Ovog siječnja uživajte u akustičnim večerima te se zagrijte na Pivaninom plesnom podiju uz jazz i pop večeri!

Ne zaboravi da u četvrtak, 23.1., svi putevi vode u Ilicu 222 na Pivanin 5. rođendan! 😎
Za ovaj provod ti treba samo volja, a besplatan koncert by Kuzma & Shaka Zulu će se pobrinuti za dobro raspoloženje i vrhunsku atmosferu. Na tebi je samo da se pojaviš i pridružiš se velikom slavlju!🔥

 

3.1. Neven Stipčić Acoustic

4.1. DJ Igor Primec

10.1. The Good Foot

11.1. The A!

17.1. DJ Igor Primec

18.1. Danijela Večerinović & Davor Doležal

23.1. PIVANIN ROĐENDAN: DJ Igor Primec // Kuzma & Shaka Zulu

24.1. Loud & Found

25.1. La papa

31.1. Nikolina Kovačević trio

1.2. Ana B Good