Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Pivana

O pivani

Saznaj detalje o poznatoj pivnici

Scroll
Pivana Logo

Naša priča

Usred zagrebačke žile kucavice, u Ilici 222, davne 1892. godine otvorena je pivnica “K Pivovari”, danas poznata pod imenom Pivana. Mjesto je dobrog piva i domaće klope, okupljalište koje objedinjuje pivsku kulturu, edukaciju i zabavu. Nadahnuti čuvenim praškim pivnicama prostor smo uredili ciglom i drvom, a zidove pretvorili u muzej ukrasivši ih gomilom uspomena iz Pivanine povijesti.

About Story

Povijest

Prostor na nekad najduljoj zagrebačkoj ulici dugo je vremena bio poznat pod imenom “K Pivovari”, no s izmjenom izgleda htjeli smo promijeniti i ime kultnog puba. U starim dokumentima pronašli smo naziv Pivana, izraz kojim su restoran zvali radnici Zagrebačke pivovare. Tako smo odlučili da će poznata destinacija za uživanje u pivu nastaviti djelovati pod imenom koje istovremeno poštuje tradiciju i označava novo vrijeme.

About Story

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 8 - 24 h

Subota 9 - 24 h

Nedjelja ZATVORENO

24.12. 7 - 18 h

25. i 26.12. ZATVORENO

31.12. 07-18 h

1.1. i 2.1. ZATVORENO

Meni

Isprobaj vrhunska pivska jela pripremljena s domaćim namirnicama. Izaberi između specijaliteta poput gulaša s Tomislav pivom ili klasika kao što je pivski burger od 100% junećeg mesa.