Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Pivana

O pivani

Saznaj detalje o poznatoj pivnici

Scroll
Pivana Logo

Naša priča

Usred zagrebačke žile kucavice, u Ilici 222, davne 1892. godine otvorena je pivnica “K Pivovari”, danas poznata pod imenom Pivana. Mjesto je dobrog piva i domaće klope, okupljalište koje objedinjuje pivsku kulturu, edukaciju i zabavu. Nadahnuti čuvenim praškim pivnicama prostor smo uredili ciglom i drvom, a zidove pretvorili u muzej ukrasivši ih gomilom uspomena iz Pivanine povijesti.

About Story

Povijest

Prostor na nekad najduljoj zagrebačkoj ulici dugo je vremena bio poznat pod imenom “K Pivovari”, no s izmjenom izgleda htjeli smo promijeniti i ime kultnog puba. U starim dokumentima pronašli smo naziv Pivana, izraz kojim su restoran zvali radnici Zagrebačke pivovare. Tako smo odlučili da će poznata destinacija za uživanje u pivu nastaviti djelovati pod imenom koje istovremeno poštuje tradiciju i označava novo vrijeme.

About Story

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 8 - 24h

Subota 9 - 24h

Nedjelja ZATVORENO

Meni

Isprobaj vrhunska pivska jela pripremljena s domaćim namirnicama. Izaberi između specijaliteta poput gulaša s Tomislav pivom ili klasika kao što je pivski burger od 100% junećeg mesa.