Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani

Kap vještine

Imamo grif za pivo

Scroll

Gdje kupiti Grif

Hmeljevi i sladovi iz cijelog svijeta objedinjeni u čaši Grifa dostupni su u tvom lokalnom kafiću. Doznaj gdje možeš popiti svoj omiljeni Grif.

Pogledajte više

GR!F Pale Ale osvojio titulu WORLD'S Best Pale Golden Ale

Homebrewing - sve popularniji hobi u svijetu

Grif Pale Ale dostupan u boci

Odsada u Pale Aleu mogu uživati ljubitelji piva diljem Hrvatske.

O Grifu

Godine iskustva pretočili smo u male serije vrhunskog piva. Doznaj kako nastaje pivo koje uvijek daje prednost kvaliteti ispred kvantitete.

Pogledajte više