Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
About History Vukovarsko

O Vukovarskom

Ponosno pivo iz Vukovara

Dio lokalne zajednice

Vukovarsko pivo je ponosni član lokalne zajednice koja svojim duhom i radom stremi ostvarenju punog potencijala ovog baroknog grada na Dunavu.

Vukovarsko Pivo
Vukovarsko

Vukovarsko pivo snagu svojeg porijekla ističe i svojim imenom te pritom, u tekućem obliku, diljem Hrvatske prenosi dašak prostora s kojeg potječe.

Nazad na home stranicu
Vukovarsko Pivo