Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani

O GRIFU - Tradicija i povijest naše craft pive

Saznaj kako nastaje naše pivo

Grif Watermark

Mikropivovara svih pivskih zaljubljenika

U Grifu radimo svježe točeno pivo s kvalitetnim sastojcima iz cijelog svijeta. Cilj nam je stvarati posebne serije vrhunskog piva koje će zaintrigirati bogatim aromama i podsjetiti kakav je gušt popiti čašu omiljenog pića.

Mikropivovara Grif razvila se iz duge tradicije kuhanja piva u gradu Zagrebu. Godine iskustva omogućile su nam da radimo prvoklasno pivo, razvijamo pivsku kulturu i širimo znanje o pivu na lokalnoj razini.

Grif History
Grif Pivo

Veliki naglasak stavljamo na umijeće kuhanja kako bismo kreirali pivo čiji se okus ne zaboravlja. Zato volimo reći da imamo grif za stvaranje majstorskog piva.

Svakodnevno uživamo u kuhanju piva u modernom pogonu uz veliku znanstvenu podršku, a pritom se držimo glavnog pravila — stavljanja kvalitete ispred kvantitete. Našu vještinu potvrđuju okusi proizašli iz Grif mikropivovare: Pilsner dokazuje naše znanje, New England IPA izraženi karakter, a sezonska piva pokazuju da pivske konce držimo čvrsto u svojim rukama i kuhamo kao veliki. Odnosno, s grifom.

Nazad na Home stranicu
Vukovarsko