Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Blog Single
#Pivana 10.06.2020

Lipanj u Pivani – Posebna ponuda

Ne morate tražiti savršen par uz  Vukovarsko pivo jer smo pripremili tri ukusna menija kojima se ovog mjeseca možete počastiti u Pivani.

Počastite se svinjskim lungićem, voćnim kolačem i Vukovarskim pivom po popularnoj cijeni od 100 kuna, a za ljubitelje teletine, pripremili smo specijalnu ponudu telećeg odreska na rikoli uz voćni kolač i Vukovarsko pivo za 95 kuna. One koji traže laganiju hranu, utjehu mogu pronaći u salati s puretinom uz omiljeno Vukovarsko pivo za 55 kuna.