Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Grif
Sezonski užici

Grif Vanilla Bourbon Oak Porter

Grif Watermark
Grif

SLAD

Pale ale, Munich, Crystal, Caramel, Chocolate, Black, Oat flakes

HMELJ

Aurora, Styrian Golding

ABV

5,2 %

GORČINA

35 IBU

Sezonsko pivo spravljeno od šest vrsta slada među kojima se ističu dva tamna pržena s aromama kave i tamne čokolade. Zobene pahuljice daju mu jako tijelo s čvrstom pjenom, a kombinacija hrastovog čipsa i mahuna vanilija, odležanih u kvalitetnom bourbon whiskeyu, specifičnu aromu.

Gdje možete kupiti?