Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Grif
Sezonski užici

Grif Rauchbier

Grif Watermark
Grif

SLAD

Smoked malt, Biscuit, Melanoidin, Munich, Pilsner, Special B

HMELJ

Tettnager

ABV

5%

GORČINA

25 IBU

Vrlo pitko pivo crvenkaste boje, umjerene gorčine i čvrste pjene koje svjedoči zaboravljenim tehnikama spravljanja ovih okrepljujućih napitaka. Rauchbier se stvara dimljenjem ječmenog slada iznad otvorene vatre, a u spoju s pet drugih sladova ostvaruje jedinstven okus u kojem se sladne note prožimaju s aromom dima.

Gdje možete kupiti?