Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Grif
Stalni okusi

Grif Pilsner

Grif Watermark
Grif

SLAD

Pilsner

HMELJ

Magnum, Tettnager

ABV

5 %

GORČINA

28 IBU

Posvećeno klasičnom njemačkom pilsneru, ovo lagano i pitko pivo sadrži cvjetne note dobivene iz plemenitog aromatičnog hmelja Tettnager. Nakon dugog ukomljavanja, fermentacije na niskoj temperaturi, pretoka i odležavanja čeka da bude svježe natočen, ohlađen na 3 do 8 °C i popijen s užitkom.

Gdje možete kupiti?