Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Grif
Sezonski užici

Grif Irish Red Ale

Grif Watermark
Grif

SLAD

Pale Ale, Munich, Caramel, Crystal, Fried barley

HMELJ

Fuggle, East Kent Golding

ABV

5,3%

GORČINA

25 IBU

Mlađi brat irskog stouta i portera odiše ugodnim aromama sladova i prženog ječma kojima duguje svoju duboku, crvenu boju. Kako bi vjerodostojno interpretirao popularan irski stil, Irish Red Ale sadrži autohtone otočke hmeljne sorte te sladove i kvasce karakteristične za zeleni otok. Balans hmeljnim aromama daje slad koji je glavna zvijezda ovog piva.

Gdje možete kupiti?