Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Pivana

Events

Beer, food and parties

Scroll
Pivana Events

Koncerti

Kvalitetno pivo još bolje sjeda u kombinacijii s dobrom glazbom, zato okupi frendove i provedi kraj radnog dana ili vikend uz rock, soul, funk, indie i disco. Neki od izvođača koji su nas dosad zabavili svojim hitovima su Gustafi, Aerodrom, Belfast Food i mnogi drugi.

Program

Opusti se uz Pivanine raznolike tematske večeri. Uživaj u izvedbama domaćih i stranih hitova, testiraj svoje općekulturno znanje na Kvizani, nasmij se uz nastupe stand-up komičara i ispleši se na tulumima za St. Patricks day i Noć vještica.

Pivana Events

Rezerviraj odmah!

Osiguraj stol za svoje društvo i izvrsno se provedi uz vrhunsko pivo, fini pivski meni i raznovrsne večernje programe.