Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta.

Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU Odustani
Pivana

Events

Pivo, hrana i zabava

Scroll
Pivana Events

Koncerti

Kvalitetno pivo još bolje sjeda u kombinacijii s dobrom glazbom, zato okupi frendove i provedi kraj radnog dana ili vikend uz rock, soul, funk, indie i disco. Neki od izvođača koji su nas dosad zabavili svojim hitovima su Gustafi, Aerodrom, Belfast Food i mnogi drugi.

Program

Opusti se uz Pivanine raznolike tematske večeri. Uživaj u izvedbama domaćih i stranih hitova, testiraj svoje općekulturno znanje na Kvizani, nasmij se uz nastupe stand-up komičara i ispleši se na tulumima za St. Patricks day i Noć vještica.

Pivana Events

Rezerviraj odmah!

Osiguraj stol za svoje društvo i izvrsno se provedi uz vrhunsko pivo, fini pivski meni i raznovrsne večernje programe.