Kpivovari

Upišite datum i godinu rođenja:

* Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Blog Single
#grif 28.11.2019

Grif Pale Ale dostupan u boci

Grif je donedavno bio dostupan samo kao točeno pivo na određenim lokacijama, a danas Pale Ale možeš pronaći na policama trgovina.

„Iznimno nas veseli što možemo predstaviti Grif u boci jer time otvaramo novu stranicu u njegovoj priči. Uspjeh Grifa rezultat je znanja i rada našeg predanog tima koji vrlo entuzijastično i strastveno pristupa razvoju novih piva te održanju njihove kvalitete. Dobili smo pivo prepoznatljivog karaktera i okusa, a sigurni smo da su to prepoznali i naši potrošači“, izjavio je Mario Duvnjak, član Uprave tvrtke K Pivovari.

Pivo snažnog karaktera i okusa

Grif Pale Ale je pitko i osvježavajuće pivo zlatnožute boje s čvrstom pjenom i ugodnim aromama hmelja. Ključni sastojak, koji daje poseban karakter ovome pivu, jest Citra, hmelj jakih citrusnih nota i aroma tropskog voća i grejpa.

  • Slad: Pale Ale, Crystal 35
  • Hmelj: Citra
  • Količina alkohola: 5%
  • Gorčina: 32 IBU

„U Grifu stalno razmišljamo što bismo mogli novo skuhati, a kad smo razmišljali o boci, pale ale nam se nametnuo kao logičan izbor. Pale Ale je pivo snažnog karaktera i okusa, određene gorčine i prepoznatljive svježine, brončane boje i hmeljastog okusa“, dodao je Mirko Banić Ištuk, majstor pivar.  

Provjeri gdje sve možeš nabaviti Grif Pale Ale!